Mixen & Masteren

Laat je muziek mixen en masteren. 

Omdat wij je project niet overhaast willen laten voelen, hanteren wij geen uurprijs. In plaats daarvan spreken we van tevoren een passende prijs af, mail ons dus over uw project en we proberen het zo goed(koop) mogelijk op te lossen! Binnen elk budget zijn er oplossingen, samen bespreken we de mogelijkheden! Je bent welkom om naast onze producers te gaan zitten om input te geven in je song. 

Online mixen/masteren

Heb je zelfs al een song liggen, maar moet hij nog (gemixt en) gemasterd worden? Wij kunnen het op afstand voor je mixen en masteren, het enige wat u hoeft te doen is het toesturen van de tracks. Stuur de sporen (in .wav bestand) via WeTransfer naar goosebumpsstudios@gmail.com. De kosten voor deze dienst zijn €40,- per nummer, de prijs kan echter minder of meer zijn aan de hand van de complexiteit van de compositie. Vragen? Neem contact op!


Opnemen

Tegen een goedkope prijs een demo of album opnemen? Dat kan bij Goosebumps Studios! Kom langs bij de studio en laat je tracks opnemen voor een goedkope prijs. De geschatte prijs is €35,- per uur, we gaan altijd met elkaar in gesprek om te kijken wat in uw budget past!


Opnemen op locatie

Heb je een evenement of een optreden die u live wilt opnemen? Goosebumps Studios kan je helpen! Voor €70,- euro per uur komen wij naar jouw evenement en nemen we jouw muziek op locatie op. We rekenen €75,- euro voorrijkosten + €0,20,- p/km. Mail ons voor meer informatie.