All-in

Artiesten hoeven nooit meer om te kijken naar kosten voor onze diensten, alles is inbegrepen. GooseBumps Studios zorgt voor de beste kwalieteit, promotie en samenwerkingen. Klanten betalen dus niet meer per uur, maar leveren een groter deel in van hun winstuitkering.


Half-Way

Artiesten betalen minder voor de uurtarieven van de diensten die zij nodig hebben. Zo kan GooseBumps Studios meer aandacht geven aan de muzikanten en de kwaliteit van het product. Klanten betalen dus nog wel per uur, echter minder dan normaal. Ze leveren nog steeds een deel van hun winstuitkering in, echter is dat lager dan bij All-in. De prijs is: €40,00 excl. BTW, daarna €20,00 p/m.


Easy-Plus

Artiesten betalen de volledige prijs van de uurtarieven voor de diensten die zij nodig hebben, in ruil voor verlaagde tarieven op sessiemuzikanten, promotiekosten en andere voorzieningen. Klanten betalen dus per uurtarief voor de diensten, maar leveren weinig tot niets in van hun winstuitkering. De prijs is €20,00 excl. BTW (eerste maand bij ingegrepen.) daarna €7,50 p/m.