Over ons

 
 

Goosebumps Studios

is een muziekbedrijf dat zich voornamelijk richt op het opnemen van muziek -en het begeleiden- van muzikanten. Het team van Goosebumps Studios bestaat uit vier jonge ondernemers/ muzikanten met een gedeelde passie voor muziek. Kwaliteit, een open houding en creativiteit staan centraal. 

 

De naam “Goosebumps Studios” komt voort uit onze gedeelde passie voor muziek. Wij willen muziek produceren waar mensen kippenvel van krijgen. Wij willen jonge muzikanten een platform geven om hun muziek te laten horen en om kippenvel op te roepen bij hun luisteraars. “Goosebumps Studios, where the music gets under your skin!”. Dit is belangrijk voor ons bedrijf en komt ook terug in ons logo: een gans die zichzelf een zetje in de rug geeft.

Het opnemen, uitbrengen en produceren van muziek is waar GooseBumps Studios centraal voor staat. Wij bieden een eerlijke kans in de muziekwereld aan muzikanten van jong en oud. Ook willen wij helpen met het process van muzikanten, door oefenruimtes beschikbaar te stellen, bandcoaching te geven, voorspeelavonden en jamsessies te organiseren, muziekscholen te helpen en zelf cursussen te geven. Ons doel is dat GooseBumps Studios een begrip wordt, een platform. Waar muzikanten met elk probleem en elke vraag op af kunnen stappen, van professionele opnames tot een jamsessie. En dit alles, op een eerlijke manier.