Uitjes (of andere projecten)

Lijkt het je leuk om voor een feest een nummer op te nemen met een stel vrienden/collega's? Dat kunnen we regelen bij Goosebumps Studios. Wij willen je zoveel mogelijk tegemoet komen in je wensen, dus mail ons met je idee! Je verlaat de studio met jou opgenomen song op USB, CD of download-link, dit bespreken we tijdens de organisatie! De prijs is per persoon.


Kinderfeesten

Kinderen zijn natuurlijk ook dol op muziek, maar ook op feestjes. Daarom is er de mogelijkheid om een kinderfeestje te geven bij GooseBumps Studios. De kinderen kiezen een nummer uit die ze graag opgenomen zouden hebben, die vervolgens dan ook wordt opgenomen. De klant krijgt het product mee op CD, USB of via een YouTube-Link. Eten en drinken wordt geregeld door ons. We hebben al een aantal keer een klas nummers laten opnemen, met erg enthousiaste reacties! De prijs is per kind.


Cursussen

GooseBumps Studios helpt ook graag de beginnende producers in de regio. cursisten mogen meelopen bij opnamesessies en mogen zelf projecten te schrijven, arrangeren, produceren en Mix-en Masteren. Een leuk en leerzaam uitje voor bijvoorbeeld een middelbare schoolklas.


Een zaaltje huren voor een optreden of evenement is nogal aan de prijzige kant in Enschede. Daarom bieden wij graag een podium voor muzikanten in Enschede. Wij zorgen voor caitering, apparatuur en service. Samen met muziekscholen kunnen wij ook voorspeelavonden organiseren, waar jonge muzikanten kunnen laten zien aan de wereld waar ze mee bezig zijn.

Feest organiseren