Arrangeerhulp

Ben je een startende muzikant en wil je starten met songwriting? Of zit je vast bij het creëren van je nieuwe songs? Wij kunnen je helpen!

Arrangeerhulp houdt in dat één van onze producers je helpt bij het perfectioneren van je nummer. 

Heb je helemaal geen verstand van songwriting? Geen probleem, wij helpen je van begin tot eind. 


Bandcoaching

Hoe goed je band ook is, er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Bij deze dienst komt er een coach luisteren naar je band om feedback te geven. Er wordt gekeken naar het samenspel, de groove (ritmisch), harmonische structuren, dynamiek, gevoel, en meer! De coach zal jullie tips en oefeningen meegeven die passen bij jullie opstelling, zodat je je band kan blijven trainen.

Een band is nog geen echte band totdat het geheel meer is dan de som van de delen. 


Voorbereiding Conservatorium

Theorie

Ben jij van plan om een Popopleiding of een Jazzopleiding te gaan doen de komende jaren? Bereid jezelf alvast goed voor op de auditie door de theorie van binnen en buiten te kennen. Je krijgt een persoonlijke docent aangeschreven die ervaring heeft met de scholing van het conservatorium, hij zal je gedurende een aantal weken bijscholen op de theorie die zwaar getest wordt bij de in-take van het conservatorium. De duur en de kosten van het traject hangen af van hoever je bent, het zal echter per les niet duurder zijn dan andere muzikale lessen. De eerste les is altijd gratis en oriënterend.

Praktijk

De praktijkaudities op het Conservatorium zullen bestaan uit het voorspelen van één of meerdere nummers. Er zal een coach toegewezen worden die ervoor zorgt dat je een goed repertoire hebt waarmee jij kan laten zien dat je je instrument volledig beheerst. De coach geeft je feedback op performance, instrumentbeheersing, persoonlijke stijl, en nog veel meer zodat jij zonder zorgen je praktijkauditie in gaat en precies weet wat je te wachten staat.